0

AaKoo ei yltänyt tavoitteeseensa

AaKoon kausi jääkiekon Kymi-Saimaan III-divisioonassa päättyi reilu viikko sitten tappioon Savitaipaleen Urheilijoille alueen III-divisioonafinaalissa. Kauteen lähdettäessä tavoitteena oli sijoittuminen runkosarjassa kahden parhaan joukkoon ja pääsy edellisen kauden tapaan II-divisioonan karsintapeleihin. Tästä tavoitteesta jäätiin parin voiton päähän pääosin marras-joulukuussa olleen heikomman pelillisen jakson takia ja AaKoon sijoitus runkosarjassa oli neljäs.

Kuten tyypillistä alemmilla sarjatasoilla, joukkueen peli ailahteli suuresti, niin pelien välillä kuin sisälläkin. Tästä huolimatta joukkueessa pidettiin loppuun asti kiinni ennen kauden alkua sovituista suunnitelmista ja pelit pelattiin melko tasaisella peluutuksella alusta loppuun.

Koko juttu on Keskilaaksossa 30.3.

 

 

 

 

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä