0

Mielen maisemissa

– Metsä ja luonto ovat minun eheyttävä voimani. Toivon, että näyttely herättää myös katsojan pohtimaan omaa mielenmaisemaansa, sanoo Jenni Puonti-Dansk, jonka näyttely Maisema mielessäni – mielen maisemissa on esillä 17. maaliskuuta asti Myllykosken kirjastossa.

Näyttelyssä on noin 30 työtä: valokuvia ja kolmiulotteisia kollaaseja. Maisemat ovat rehellisiä, esittäviä kuvia. Kollaasit ovat enemmän mielen pohtimaa.

– Kuvaan paljon metsää ja vesistöjä. Kuvat on otettu ympäri Suomea muun muassa Inarista, Repovedeltä ja tästä lähimaastostakin. Valokuvia ei ole otettu vain tätä näyttelyä varten, vaan ne on pidemmältä ajalta valikoituneita, pohdintojen tulosta.

Muotoilijana Puonti-Danskia innostaa kolmiulotteisuus. Kollaasit on tehty sekatekniikalla ja niissä on rouheutta.

Koko haastattelu 2.3. Keskilaaksossa

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä