0

Eteläisen Kouvolan kuntavaaliehdokkaat

Keskilaakso on kaupunginosalehti, joka keskittyy eteläisen Kouvolan, Keskisen Kymenlaakson, entisen Anjalankosken alueen asioihin. Alueelta on nykyisessä kaupunginvaltuustossa 12 jäsentä. Paikallislehden linjaan kuuluu olla paikallisten asioiden puolestapuhuja ja lehti keskittyykin pääasiassa levikkialueensa ehdokkaisiin.

Lehden kokoama paikallisten ehdokkaiden nimilista saattaa vielä tarkentua. Kaikki Kouvolan ehdokkaat löytyvät lehden verkkosivuilta. 

SDP: Myllykosken ty:n ehdokkaat: Ari Puhakka, Camilla Relander, Ilkka Ylä-Outinen, Heikki Kuutti, Marja-Leena Vainio, Antti Koivisto, Verna Sydänmaanlakka. Anjalan-Inkeroisten ty:n ehdokkaat: Harri Helminen, Kaarlo Heino, Henna Hovi, Manu Huuhilo, Sanna Jacksen, Erkki Lehtonen, Emma Luukko, Sanna Tähtinen, Johanna Pesonen. Ummeljoen sos.dem. ty:n ehdokkaat: Rami Huhtiniemi, Eero Mattila, Paavo Mäkelä.

Keskusta: Petri Himanen (sit.), Jaana Keskitalo, Toni Lampiranta, Mirja Lonka, Markku Pakkanen, Sami Porkka, Marjatta Raskinen, Juha Salmela, Sofia Seittenranta-Vekkeli, Jorma Sihvola, Marko Töttö (sit), Teija Vanhala, Liisa Varjola, Santtu Vekkeli, Anni Villikka.

Kokoomus: Jouni Hemilä, Tapio Karvonen, Harri Niemelä, Jussi Raukko, Pekka Reponen, Sinikka Rouvari, Iida Tani.

Kouvolan seudun perussuomalaiset: Kari Hänninen, Taavi Tapola.

Kristillisdemokraatit: Kaija Pesonen, Tero Suutari.

Vasemmistoliitto: Jorma Liukkonen, Mika Byman, Timo Byman, Mari Byman, Harri Laapas, Tuula Rantamo, Erdal Aslan, Katja Mechelin, Said Elmi Muhamud, Oili Peri, Elli Harju, Jenni Hujanen, Arto Jauho.

Kouvolan Sitoutumattomat: Juha Raippo, Susanna Nurmilaukas, Virpi Paakala.

Kouvolan Vihreät: Pekka Lehto, Pekka Raukko, Susanna Pallaslehto, Matti Siippainen.

Suur-Kouvolan Sitoutumattomat: Ossi Aisamaa, Markus Koskelainen, Nico Laakso, Sami Sihvola, Pasi Venho.

Kaakon Piraatit: Jyri Hovila.

3 kommenttia aiheesta “Eteläisen Kouvolan kuntavaaliehdokkaat

 • 2.3.2017 at 08:18
  Permalink

  Juuri tällainen jyrkkä aluerajaus entisen Anjalankosken ehdokkaisiin kaupungin sisällä edustaa nurkkakuntaisuutta pahimmillaan. Tässä lehdessä oli hyvä kirjoitus: Kuntavaalit eivät ole postinumerovaalit. Eikö Keskilaakso lehtikin jo vihdoin voisi museoida entisen Anjalankosken rajan, kun puhutaan Kouvolan kaupungin tulevaisuudesta? Kaupungin kaikkia osia pitää kehittää tasapuolisesti maaseutua unohtamatta ilman vastakkainasetteluja!

 • 2.3.2017 at 18:12
  Permalink

  Kuntavaalit ovat nimenomaan postinumerovaalit. Kun tulokset julkaistaan, niin lehdestä voi lukea ketä ehdokasta kullakin postinumeroalueella äänestettiin. Edellisissä vaaleissa kävi niin, että kylässämme äänet otti muuan tähdenlento, entisen vankan kannattajajoukon jäädessä kakkoseksi.

  Kautta vuosien olen säilyttänyt sekä mainokset, että tulokset seuraaviin vaaleihin asti. Uutena nyt nämä vaalikoneet, joiden sisältö säilyy koneen uumenissa sekin. Mielenkiintoisia ovat tulevat viikot.

 • 19.3.2017 at 19:13
  Permalink

  Turha on väittää, ettei Manskilla olisi nurkkakuntaisuutta. Koko maailma on täynnä nurkkakuntaisuutta.
  Kun tullaan Suomeen esimerkiksi Tesla-akkutehtaan sijoittaminen Vaasan alueelle, on vaasalaisten mielestä
  ainoa oikea paikka. Kymenlaaksolaiset tietävät toisenkin hyvän paikan – Kymenlaakson! Nurkkakuntaisuuskäsitettä käytetäänkin mollaamistarkoituksena omien tavoitteiden saavuttamiseksi!
  On tärkeää, että täältä entisen Anjalankosken alueelta on vahva edustus kaupungin hallintoelimissä. Koulujen ja palvelujen säilyminen edes nykyisellä tasolla ei toteudu, ellei täältä ole edustajia kaupungin päättäjien joukossa! Muuten – Anjala tarvitsee uuden koulurakennuksen!

Comments are closed.

Viikon kysymys

Maa on paljas, eikä maisema näytä helmikuulta. Kaipaatko lunta?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...