0

Laskiaistapahtuma tiistaina Anjalassa

Anjala Elää -yhdistys järjestää jo perinteiseksi käyneen laskiaistapahtuman ensi tiistaina 21. helmikuuta Mari’s Coffeen piha-alueella.

Tapahtumassa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle. Lumitilanne näyttää tällä hetkellä suotuisalta, joten liukurit mukaan ja laskiaismäkeen! Viime vuosien tapaan myös hevoset ja vetokoirat ovat paikalla. Anjalan VPK ja Aakoo Juniorit pitävät tapahtumassa toimintarasteja ja SPR Anjala-Inkeroisten osaston Nallesairaalaan voit tuoda oman nallesi tai nukkesi hoitajan tarkastettavaksi ja hoidettavaksi. Kyläyhdistys on kasannut paikalle myös minisuksi-taitoradan.

Vatsantäytettä luvassa kyläyhdistyksen grilli-kioskista. Tapahtumaa ovat tukemassa Mari’s Coffee, Renkku Darts, Neste Anjala ja P. Lehtinen Ky.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko kesätapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...
Kommentoi kyselyä