0

Ella Peltola ja Leo Savolainen stipendinsaajina

Pentti Röngän liikuntastipendirahaston stipendit urheiluvuodelta 2016 saavat anjalalainen Ella Peltola, 10, ja inkeroislainen Leo Savolainen, 11. Stipendit luovutettiin nuorille yleisurheilijoille maanantaina Inkeroisten yhteiskoulun tiloissa järjestetyssä tilaisuudessa.

– Ella on Anjalan koulun neljännen luokan oppilas ja hänellä on ikäluokassaan muun muassa kahdeksan A-luokan tulosta vuodelta 2016.  Ellan parhaat lajit ovat juoksu, kolmiloikka ja pituushyppy, mutta myös muut lajit, kuten korkeushyppy ja kuulantyöntö sujuvat häneltä mallikkaasti, kertoi Kouvolan kaupungin asiakkuuspäällikkö ja stipendirahaston asiamies Veikko Niemi.

– Leo puolestaan käy Tehtaanmäen koulun viidettä luokkaa. Hän on keskittynyt keihäänheittoon ollen siinä ikäluokassaan Suomen parhaimmistoa. Toisena SUL:n tilastossa oleva Leo ylitti A-luokan rajan reilusti viime vuonna sijoittuessaan kolmanneksi Pihtiputaan keihäskarnevaaleissa, jatkoi Niemi. 

Lue koko juttu Keskilaaksosta 9.2.

Viikon kysymys

Kiinnostavatko joulun ajan tapahtumat?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...