0

Kilpeläinen-Naukkarinen neljänneksi opiskelijoiden MM-kisassa

Olympiasoutupari päätti kautensa opiskelijoiden MM-kilpailuihin Puolan Poznanissa. Lääketieteen kandidaatiksi pian valmistuva Joel Naukkarinen ja rakennusalan työnjohtoa opiskeleva Antti Kilpeläinen kilpailevat kolmatta kauttaan veneluokkassa perämiehetön kaksikko.

Tavoitteena ollut mitalisija jäi vain – yhden sijoituksen ja 4 sekunnin päähän.

– Kisa ei ihan täyttänyt odotuksia, MM-mitali olisi ollut hieno päätös kaudelle, Naukkarinen sanoo.

Siitä huolimatta kilpailu antoi miehen mukaan positiivista potkua tulevaan harjoittelukauteen.

Alkuerissä soutupari sai suoran välieräpaikan sijoittumalla toiseksi. Välierissä varma suorittaminen jatkui ja tie aukeni A-finaaliin rennon helpolla soudulla. Opiskelijasoutajien mittelö huipentui huomattavassa aallokossa soudettuun finaaliin. 2000 metrin matkan vei suvereenisti Tsekin, olympialaisissakin menestynyt, pari. Toiseksi nousi Uusi-Seelanti ja kolmanneksi Australia. Kilpeläisen ja Naukkarisen nelossijan aika oli 6.43,0.

Alkukauden niukka karsiutuminen Rion olympialaisista sai soutajat asettamaan seuraavan ison tavoitteensa Tokion olympialaisiin. Katseet on aika kääntää talven pitkäjänteiseen perusharjoitteluun.

Viikon kysymys

Kannatatko kasvomaskin käyttöä?

Näytä tulokset

Loading ... Loading ...